KUINKA SAAVUTIN VAPAUTTA YRITTÄJÄNÄ

#vapaus #freedom #freedombusiness #laptop #mobile

Google Drive Opas

Olen toiminut yrittäjänä kohta kaksi vuotta, aiemmin olin tuotantovastaavana liikelahja-alan yrityksessä. Tuotantolaitteiden keskellä minulle heräsi haave toimia pelkästään läppäriltä niin, että voisin tehdä työtäni mistä ja milloin tahansa. Tämä haave toteutui, kun perustin oman toiminimeni.

Google Drive Opas

Haaveni maailmalla työskentelemisestä sai kuitenkin kolauksen kirjanpitäjältäni. Hän sanoi minulle, että kuitit ja laskut tulee toimittaa joka kuukausi kirjanpitäjän konttoriin.

Täytyy sanoa, että olin tyrmistynyt, eihän asia kertakaikkiaan voi olla näin, internetin aikakaudella! Haaveeseeni kuului, etten omista toimistoa, skanneria, tulostinta, en ainuttakaan härpäkettä, en edes nitojaa. Halusin “yritykseni” mahtuvan pieneen reppuun.

Google Drive Opas

Kysyin vielä varmistaakseni, että onko minun todella kerran kuussa ajettava toimittamaan nippu lippusia ja lappusia kirjanpitäjälleni, eikö heillä ole mitään muuta toimintatapaa, jos en omista pöytämallista skanneria? Ei ollut, eikä minulla ollut aikomusta ajella lippusten ja lappusten kanssa. Hankin skannerin pettyneenä.

Google Drive Opas

Minulla oli käytössä maksuton Googlen tallennustila Drive, jotta sain toimitettua raskaat painoaineistot asiakkailleni ja painoihin. Aloin käyttää Driveä myös kirjanpitoaineistoani varten sähköpostin sijaan.

Nyt sain toimitettua kuukauden aineistot kerralla kirjanpitäjälleni, enkä useassa sähköpostissa.

Google Drive Opas

Loin Driveeni oman kirjanpito-kansion, jonka jaoin kirjanpitäjälleni. Näin kirjanpitäjäni pääsee käsiksi kaikkeen aineistoon, jotka tallennan tuohon kansioon. Teen alikansion joka kuukausi ja tallennan sinne kunkin kuun ostolaskut, myyntilaskut, tositteet ja tiliotteen omiin kansioihinsa siististi järjestykseen.

Sitten sain sellaisen ahaa-elämyksen, joka muutti kankean ankean kirjanpitoni todella!

Google Drive opas

Latasin puhelimeeni Drive-sovelluksen, joten nyt saan skannattua ja tallennettua jokaisen kuitin ja laskun .pdf-muodossa heti paikkaan, josta myös kirjanpitäjäni saa ne ladattua. Tämä on TODELLA tehnyt kirjanpidosta minulle vaivatonta ja helppoa.

Saan jaettua mitä tahansa suuria ja pieniä tiedostoja, mistä päin maailmaa tahansa ja kenelle tahansa.

Tästä pääset tutustumaan Google Drive opas yrittäjille

“Opas on selkeä ja olen aina kaivannut jotain tämän tyylistä, mutta aika ja kiinnostus ei ole riittänyt itseopiskeluun verkosta. Kiitos hyvästä oppaasta!”
-Yrittäjä

 

“Tämä on mahtavaa! Nappaan puhelimellani kuitit talteen oikeaan paikkaan heti kun saan ne käsiini.”
-Nimim.  Ei enää puuttuvia tositteita

 

"Saan jaettua mitä tahansa suuria ja pieniä tiedostoja, mistä päin maailmaa tahansa ja kenelle tahansa."
-Emmi, Con Logo

 

Google Drive Opas Yrittäjille 1.1

  • Kuinka toimitan tositteet kirjanpitoon kännykälläni?
  • Tositteiden skannaus (puhelimella) ja tallennus
  • Google-tilin perustaminen ja Drive-sovelluksen lataaminen
  • Kirjanpito-kansion luominen ja jakaminen kirjanpitäjälle