WordPress nettisivut

ovat hakukoneystävälliset, nykyaikaiset, monipuoliset ja näytön kokoon mukautuvat.

Hyvä keino pitää sivut mielenkiintoisena ja ajankohtaisena on laittaa somepäivitykset näkymään suoraan sivuilla. Tämä on myös helpoin keino luoda sisältöä sivuille! Voit esim. ilmoittaa ajankohtaisista asioista Facebookissa ja se näkyy automaattisesti myös sivuillasi.

WordPress on mainio alusta kotisivuillesi. Saat automaattisesti blogi- ja verkkokauppa mahdollisuuden sivuillesi. Nämä voi ottaa käyttöön halutessa myöhemmin.

Väitän, että kuka tahansa onnistuu sivujen päivittämisessä Annikan luomien yksityiskohtaisten ohjeiden mukaan. Jos päivittäminen itse ei kiinnosta tai suju, pysymme oikein mielellämme tukenasi sivujen kanssa.

Ylläpito tarkoittaa, että sivusi pidetään turvassa ja ohjelmistot päivitettynä, varmuuskopio otetaan joka päivä. Voin kertoa sinulle lisää SSL-salauksesta, WordPress- ja blugari päivityksistä jos haluat, mutta monet haluavat vain kuulla, että heidän sivut toimii.  

kotisivut WordPress nettisivut verkkosivut
Tekstit

Tekstien tulee olla houkuttelevat, informatiiviset ja ytimekkäät. Asiakkaalle kirjoitettua, hakukoneita unohtamatta.  

Responsiivisuus

Responsiiviset sivut tarkoittaa sivujen mukautumista näytön kokoon. Tämä on todella tärkeää, sivuja selataan yhä enemmän puhelimilta ja tableteilta.

Sosiaalinen media

Some on hyvä keino luoda omaa 'heimoa' ja pitää suhdetta yllä asiakkaisiin. Some-päivitykset saa näkymään nettisivuille.

Hintoihin lisätään alv. 24%.