Tervetuloa sisäpiiriin!

Olet täällä luultavasti, koska haluat tehdä töitä omaehtoisesti, mistä vain, milloin vain. Minä voin kenties auttaa sinua.

Minulla oli haave, jonka voin ilokseni todeta toteutuneeksi. Haaveeni oli, että elättäisin itseni työllä, jota voin tehdä läppärin ja netin välityksellä, milloin ja mistä vain. Minun haaveeni toteutui ja jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, voin kenties auttaa sinuakin.

 

Teen edelleen töitä, mutta tunnen vapautta työssäni. Yleensä parkkeeraan läppärini kanssa mukavaan kahvilaan, puistoon, mökille, mihin ikinä haluan. Jos olisin yöihminen, voisin tehdä työtäni yöllä, tai voisin tehdä työtäni ulkomailla. Minä voisin, minulla on siihen mahdollisuus ja se tuo minulle vapauden tunnetta. Kukaan ei laita eteeni vuorolistaa, minä täytän itse oman kalenterini, tai olen täyttämättä.

 

Aion kertoa kaiken. Kerron vaihevaiheelta kuinka aloitin oman yrittäjyyteni ja oman vapauteni. Kerron jokaisen työkalun, ohjelman ja opetan myös kaiken olennaisen niiden käytöstä. Kerron missä työvaiheissa tarvitsin apua ja mistä sitä sain. Aion olla täysin avoin ja tavoitteeni on, että myös sinä voit oppia kuinka elättää itsesi läppäriltä. Opetan sinulle kirjaimellisesti kuinka minä perustin oman liiketoimintani ja sinä olet aivan vapaa tekemään samoin.

 

Saatat miettiä motiivejani tässä vaiheessa, jos liiketoimintani toimii, miksi opetan sen muille, miksi hankin kilpailijoita? Rehellisesti sanoen en usko kilpailuun. Kaikille riittää kyllä työtä ja jokainen ihminen vetää puoleensa omanlaistaan asiakaskuntaa omalla persoonallaan. Kukaan ei voi kilpailla kanssani, koska toista minua ei ole. Keskityn itse tekemään aina parhaani ja täyttämään omat kriteerini. Keskityn myös jättämään jälkeeni tyytyväisiä asiakkaita, jotka poikivat minulle aina uusia asiakkaita suositusten kautta.

 

Olet vielä mukana, hyvä. Tämä ei ole varmasti kaikille, vaikka väitän, että kaikki voisivat halutessaan oppia. Halu ja motivaatio ovat tärkeimmässä roolissa.

 

Voin opettaa sinua vaikka sinulla olisi nyt työ. Itseasiassa parempi niin, voit opetella ja kehittää omaa liiketoimintaasi työsi ohella ja siirtyä sitten hallitusti yrittäjyyteen. Itse en siirtynyt hallitusti yrittäjyyteen. Olin tuotantopäällikkö yrityksessä, jonka oma tuotanto lakkautettiin ja minä sain potkut. Olin haaveillut jo kauan vapaudesta ja sieltähän se tuli, pakon sanelemana. En kuitenkaan jäänyt surkuttelemaan, pidin sitä mahdollisuutena uuteen. En halunnut laittaa energiaani työkkäriin tai kortistoon (inhoan kaavakkeiden täyttöä), laitoin hihat heilumaan ja aloin yrittäjäksi. Aluksi pärjäsin jotenkuten, mutta tulokseni kasvoi tasaisesti kokoajan. Nyt voin kertoa kolmen vuoden yrittämisen jälkeen pitäneeni ensimmäistä kertaa kuukauden mittaisen kesäloman kone kokonaan kiinni. Matkustelemme, majoitumme kivoissa putiikkihotelleissa ja syömme melko usein ulkona. Pidän elämääni oikein mielekkäänä ja stressitasoani alhaisena. En koe eläväni lomia tai viikonloppuja varten, koen melkein olevani lomalla kokoajan ja työskenteleväni samalla.

 

Olen varma, että voit kehittää yrittämistäsi omaan suuntaasi, itse kehitän ja kehistyn jatkuvasti. Minä tarjoan sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti alkuun valmiilla reseptillä. Avainsana ei ole helppous, kaikki uusi vaatii alussa työtä ja tahtoa, avainsana on vapaus ja tavoitetila. Ja minä teen siitä mahdollisimman helppoa kertomalla step by step vaiheet ja kaiken, mitä itse olen tehnyt ja olemalla tukenasi.

 

Okei, nyt alat varmasti haljeta liitoksista jos en pian kerro mitä teen. Tässä se tulee, resepti jolla mahdollistan itselleni vapauden työskennellä läppäriltä, milloin ja mistä vain; valmistan nettisivuja ja ylläpidän niitä. Tämä voi herättää kauhukuvat jos olet joskus nähnyt koodaamista. Sitä ei suinkaan lähdetä opettelemaan, se veisi vuosia. Käytämme valmiita sivustopohjia ja laitamme paikoilleen asiakkaan kuvat ja tekstit. Siinä se yksinkertaisuudessaan.

 

No ihan noin yksinkertaista se ei ole, mutta täysin opittavissa, lupaan. Itse inhoan monimutkaisia ja vaikeita asioita ja keskittymiskykyni on lyhytjänteistä. Emme opiskele teoriaa, me teemme, itse opin parhaiten tekemällä. Tätä tarjoan myös sinulle. Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä minulta ja autan. En odota sinulta edes taiteellista näkemystä, kuten sanoin, käytämme valmiiksi suunniteltuja pohjia ja muokkaamme ne asiakkaalle.

 

Vieläkin matkassa? Mahtavaa. Kerron lisää kurssistani.

 

Kurssin kesto on 4kk. Saat rahasi takaisin 100% mikäli haluat jäädä kyydistä ensimmäisen kuukauden aikana. Saat alkajaisiksi kaikki aihealueet kerralla pdf-tiedostona ja etenemme aluksi hyvin ripeällä tahdilla. Kaikki materiaalit jäävät kuitenkin käyttöösi ja voit palata niihin koska haluat. 4kk ajan minä ja apurini olemme mentoreitasi ja kuljemme rinnallasi.

 

Kurssin ajan saat joka viikko uusia opetusvideoita, sekä pdf materiaalia. Sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen tukeen ja opastukseen minun tai apurini Annikan kanssa. Autamme sinua minkä tahansa kysymyksen äärellä.

 

Kurssi alkaa nettisivujen valmistuksesta ja päättyy yrittäjyyteen liittyviin asioihin. Halutessasi voit aloittaa heti kun haluat. Eräs yrittäjä harjoitteli kanssani oikealla asiakastyöllä, hän siis tienasi omalla opettelullaan! Asiakasta voi laskuttaa esim. Ukko.fi palvelun kautta, jos et heti laita pystyyn omaa yritystä tai haluat aloittaa työssä käynnin ohella. Itse toimin toiminimellä, mikä on aika simppeliä yrittämistä verrattuna muihin yritysmuotoihin.

 

Sen lisäksi, että jaan tiedon siitä kuinka voit toimia, kerron myös kuinka voit hankkia asiakkaitasi! Melkein jokainen uusi yritys hankkii tänä päivänä itselleen nettisivut, on myös valtavasti vanhoja sivustoja, jotka kaipaavat uudelleen tekemistä kun aika on ajanut ohi. Asiakaskuntaa siis riittää!

 

Rohkeutta, heittäytymistä ja työtähän tämä vaatii, sitä en kiellä. En tarjoa sinulle oikotietä onneen. Olen vain valmis opettamaan sinulle tavan elättää itsesi. Esittelen sinulle minun apurini Annikan, jonka puoleen käännyn aina kun minulla menee sormi suuhun, hän on myös sinun apurisi tarvittaessa. Me olemme sinun käytettävissäsi kurssin ajan (toki palvelumme on saatavana myös kurssin jälkeen).

 

4kk kurssin hinta on 6.000€ (sis. alv. 24%)

Käytännössä opetan sinulle toimivan liiketoimintamallin ja suhteutettuna kurssin sisältöön pidän hintaa erittäin reiluna kannaltasi. Jo ensimmäisenä vuotena tein tuon rahan parissa kuukaudessa, nyt teen sen viikossa-kahdessa. En siis opeta sinulle vain sivujen tekemistä ja ylläpitoa, opetan sinulle kaiken olennaisen ja tärkeimmän mitä olen itse oppinut yrittämisestä, hinnoittelusta, asiakkaista. Kurssin arvo voi olla sinulle hintaansa suurempi, jos otat siitä kaiken irti. Parhaimmillaan alat tienata sitä takaisin jo kurssin aikana.

 

Kurssi maksetaan kerralla ja kurssipaikka varmistuu sinulle kun suoritus on tilillä. Kuten jo mainitsin, saat 100% rahasi takaisin jos kurssin ensimmäisen kuukauden aikana päätät, että tämä kurssi, yrittäjyys, sivujen tekeminen ei olekaan sinua varten. Sinun ei tarvitse perustella, saat rahasi takaisin.

 

Jos sinulle heräsi jotain kysyttävää, vastaan mielelläni emmi@conlogo.fi
Ilmoittautumiset sähköpostitse. Kurssin aloitus ajankohta sovitaan kurssilaisen kanssa yhdessä ja jokainen saa henkilökohtaista opetusta, siksi paikkoja on rajallisesti.

Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo
Freedombusiness sisäpiiri Con Logo