Google Drive Opas yrittäjille 1.1

19,90 

Kuinka toimitan tositteet kirjanpitoon kännykälläni?

Opas on suomenkielinen ja sisältää selkeät kuvalliset ohjeet maksuttomasta tavasta toimittaa tositteet kirjanpitoon sähköisesti, miltä tahansa laitteelta. Voit käyttää oppaan keinoa minkä tahansa esim. sähköpostiin liian suurien tiedostojen jakamiseen.

“Opas on selkeä ja olen aina kaivannut jotain tämän tyylistä, mutta aika ja kiinnostus ei ole riittänyt itseopiskeluun verkosta. Kiitos hyvästä oppaasta!” -Yrittäjä

“Tämä on mahtavaa! Nappaan puhelimellani kuitit talteen oikeaan paikkaan heti kun saan ne käsiini.”
-Nimim.  Ei enää puuttuvia tositteita

  • Kuinka toimitan tositteet kirjanpitoon kännykälläni?
  • Google-tilin perustaminen ja Drive-sovelluksen lataaminen
  • Kirjanpito-kansion luominen ja jakaminen kirjanpitäjälle
  • Tositteiden skannaus (puhelimella) ja tallennus

Oppaassa neuvotaan maksuton ja helppo keino toimittaa tositteet kirjanpitoon puhelimella tai tietokoneella Google Driven avulla. Tositteiden skannaus onnistuu puhelimen kameralla Driven skannaus-toiminnolla ja tiedostot tallentuvat kevyeen .pdf-tiedostomuotoon. Googlen palveluiden käyttäminen on turvallista, luotettavaa ja maksutonta.

Hinta 19,90€ (alv. 0%) sisältää oikeuden käyttää tiedostoa oman yrityksesi sisällä. Mahdollinen kampanjakupongin koodi syötetään seuraavalle sivulle.

Kuvaus

  • PDF-tiedosto, koko 1,2 Mt, 4 sivua.
  • Tiedosto toimitetaan sähköpostitse maksusuorituksen jälkeen.
  • Hinta sisältää oikeuden käyttää tiedostoa oman yrityksesi sisällä

Tiedostoa ei saa laittaa vapaaseen jakeluun tai nettisivuille.

Mikäli oppaassa havaitaan toiminnallinen virhe tai ohjeet kaipaavat muutosta Googlesta johtuen, opas muokataan veloituksetta. Muokattu opas toimitetaan tilaajille automaattisesti ja ilman lisäkulua.

 

Tarina tuotteen takana:

Olen toiminut yrittäjänä kohta kaksi vuotta, aiemmin olin tuotantovastaavana liikelahja-alan yrityksessä. Tuotantolaitteiden keskellä minulle heräsi haave toimia pelkästään painoaineistojen parissa läppäriltä niin, että voisin tehdä työtäni mistä ja milloin tahansa. Tämä haave toteutuikin, kun perustin oman toiminimeni ja nyt työskentelen pelkästään mukanani kulkevalla tietokoneella. Olin innoissani ja haaveiluni kirposi jo seuraavalla tasolle, mistä kaikkialta voisinkaan työskennellä!?

Haaveni sai kuitenkin kolauksen kirjanpitäjältäni. Minulle kerrottiin, että kuitit ja laskut tulee toimittaa joka kuukausi kirjanpitäjän konttoriin.

Täytyy sanoa, että olin tyrmistynyt, eihän asia kertakaikkiaan voi olla näin, internetin aikakaudella! Haaveeseeni kuului myös, etten omista toimistoa, skanneria, tulostinta, en ainuttakaan härpäkettä, en edes nitojaa. Halusin “yritykseni” mahtuvan pieneen reppuun.

Kysyin vielä varmistaakseni, että onko minun todella kerran kuussa ajettava toimittamaan nippu lippusia ja lappusia kirjanpitäjälleni, eikö heillä ole mitään muuta toimintatapaa, jos en omista pöytämallista skanneria? Ei ollut. Niinpä hankin yhdistetyn tulostin-skannerin.

Skannasin ennen kuukauden tositteet kerralla (usein joku kuitti oli hävinnyt ennen skannauspäivää) ja lähetin tiedostot useammassa erässä kirjanpitäjälleni sähköpostitse. Tämä saattoi viedä minulta koko päivän!

Otin Google Driven käyttööni ensin siksi, että sain toimitettua raskaat painoaineistot asiakkailleni ja painoihin. Aloin sittemmin käyttää Driveä myös kirjanpitoaineistoani varten sähköpostin sijaan. Sain kaikki kuukauden aineistot kirjanpitäjälle kerralla, enkä useassa sähköpostissa. Loin Driveeni oman kirjanpito-kansion, jonka jaoin kirjanpitäjälleni. Näin kirjanpitäjäni pääsee käsiksi kaikkeen aineistoon, jotka tallennan tuohon kansioon. Teen alikansion joka kuukausi ja tallennan sinne kunkin kuun ostolaskut, myyntilaskut, tositteet ja tiliotteen omiin kansioihinsa siististi järjestykseen.

Nyt sain toimitettua kuukauden aineistot kerralla kirjanpitäjälleni, enkä useassa sähköpostissa.
Sitten sain sellaisen ahaa-elämyksen, joka muutti kankean ankean kirjanpitoni todella!

Latasin puhelimeeni Drive-sovelluksen, joten nyt saan skannattua ja tallennettua jokaisen kuitin ja laskun .pdf-muodossa heti paikkaan, josta myös kirjanpitäjäni saa ne ladattua. Tämä on TODELLA tehnyt kirjanpidosta minulle vaivatonta ja helppoa. Jos jokin tosite on jäänyt tallentamatta kansioon, saan sen toimitettua kirjanpitäjälleni hetkessä, olinpa missä päin maailmaa tahansa.